• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 555

  • Koda: 011245
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, okrašena z angelsko številko 555, nosi močno sporočilo preobrazbe, svobode in duhovnega razvoja.

Črni turmalin je znan po svoji zaščitni energiji, ki deluje kot ščit proti negativnim vplivom in spodbuja notranjo moč ter stabilnost. Ta kamnina je kot varovalo, ki vas varuje pred negativno energijo in vam pomaga ohranjati čistost in jasnost misli.

Tigrovo oko, s svojimi toplimi barvami in vzorci, simbolizira pogum, zaščito in jasnost. Ta kamen vam pomaga premagovati ovire, krepiti samozavest in ohranjati osredotočenost na svoje cilje.

Angelska številka 555 pa predstavlja močno sporočilo preobrazbe in duhovne rasti. Ta številka prinaša spremembe in novosti v vaše življenje ter vam omogoča, da se osvobodite preteklih omejitev in zaživite polno in svobodno življenje. Prav tako predstavlja povezavo z višjimi dimenzijami zavesti ter vas spodbuja k duhovnemu razvoju in raziskovanju svojega resničnega potenciala.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol podpore nebeških sil, ki vas vodijo in varujejo na vaši duhovni poti. Prinaša občutek svobode, preobrazbe in duhovnega razcveta, ko se odpirate novim priložnostim in izkušnjam.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je osvobajajoč in osvežujoč. Ko jo nosite, se lahko počutite povezani s svojim višjim jazom ter se odpirate novim priložnostim za rast in razvoj. Je opomnik, da ste na poti preobrazbe in da vas angeli podpirajo in vodijo na vsakem koraku.


 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.