• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 666

  • Koda: 011246
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, okrašena z angelsko številko 666, nosi globoko sporočilo o preoblikovanju negativnosti v pozitivno moč ter razsvetljenju skozi duhovno rast.

Črni turmalin je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in ohranjanja notranje harmonije. Ta kamnina deluje kot ščit, ki odganja škodljive vplive in pomaga ohranjati zemeljsko povezanost.

Tigrovo oko, s svojimi vzorci in barvami, predstavlja pogum, zaščito ter jasnost misli. Ta kamen vas vodi skozi izzive življenja in vam pomaga ohranjati samozavest.

Angelska številka 666 v javnosti pogosto napačno razume kot znamenje nečesa negativnega, vendar pa v duhovnem smislu predstavlja preobrazbo in ponovno povezavo z višjim jazom. Ta številka spodbuja k temu, da prepoznamo svoje notranje izzive in se z njimi soočimo ter jih preoblikujemo v pozitivne izkušnje. Poudarja tudi pomen ravnotežja med materialnim svetom in duhovnim razvojem.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol preobrazbe in duhovne rasti, ki nas spominja, da imamo moč prevzeti nadzor nad svojim življenjem in se dvigniti nad izzive.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je močan in osvobajajoč. Ko jo nosite, se lahko počutite podprte pri soočanju z izzivi in preoblikovanju negativnih izkušenj v pozitivne lekcije. Je opomnik, da imate vedno moč prevzeti nadzor nad svojo usodo in ustvarjati življenje, ki si ga želite.

 
 

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.