• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 888

  • Koda: 011248
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, ki je okrašena z angelsko številko 888, nosi močno sporočilo obilja, blaginje in duhovne manifestacije.

Črni turmalin je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in ohranjanja notranje harmonije. Ta kamnina deluje kot energetski ščit, ki odganja negativnost in pomaga ohranjati zemeljsko povezanost.

Tigrovo oko, s svojimi barvami in vzorci, simbolizira pogum, zaščito in jasnost misli. Ta kamen vas vodi skozi izzive življenja in vam pomaga ohranjati samozavest.

Angelska številka 888 pa predstavlja simbol obilja in blaginje ter vam sporoča, da ste na pravi poti, da dosežete finančno in duhovno izobilje. Ta številka nosi energijo manifestacije in vas spodbuja, da se osredotočite na svoje cilje ter verjamete v svojo moč, da jih uresničite.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol obilja in blaginje, ki nas spominja, da smo ustvarjalci svoje lastne resničnosti.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je osvobajajoč in spodbuden. Ko jo nosite, se lahko počutite podprte pri svojih prizadevanjih za dosego svojih ciljev ter zaupate v potencial za obilje in blaginjo v svojem življenju. Je opomnik, da ste vredni vsega dobrega v življenju in da imate moč, da to tudi dosežete.

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.