• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 999

  • Koda: 011249
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, ki je okrašena z angelsko številko 999, nosi močno sporočilo zaključka cikla, duhovne preobrazbe in pripravljenosti na novo začetno.

Črni turmalin je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in ohranjanja notranje harmonije. Ta kamnina deluje kot energetski ščit, ki odganja negativnost in pomaga ohranjati zemeljsko povezanost.

Tigrovo oko, s svojimi barvami in vzorci, simbolizira pogum, zaščito in jasnost misli. Ta kamen vas vodi skozi izzive življenja in vam pomaga ohranjati samozavest.

Angelska številka 999 pa predstavlja simbol zaključka cikla in duhovne preobrazbe. Ta številka vas spodbuja, da izpustite pretekle ovire, vzorce in situacije, ki vas omejujejo, ter se pripravite na novo začetno. Je znak, da ste dosegli določeno stopnjo v vaši duhovni poti in ste pripravljeni na novo poglavje v svojem življenju.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol zaključka enega obdobja in pripravljenost na začetek nečesa novega. Spominja nas, da je vsak konec le priložnost za nov začetek in da imamo moč za preobrazbo in rast.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je osvobajajoč in spodbuden. Ko jo nosite, se lahko počutite osvobojene preteklih bremen in pripravljene na nove priložnosti ter izkušnje. Je opomnik, da ste močni in da imate notranjo modrost za premagovanje izzivov ter sprejemanje sprememb.

 
 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.