• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z križem

  • Koda: 11122
  • EAN:

Zapestnica z križem iz turmalina združuje simboliko križa s pozitivnimi lastnostmi turmalina, kar ustvarja močan in zaščitniški pripomoček tako v duhovnem kot tudi v energetskem smislu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z KRIŽEM IZ KAMNA

 

Zapestnica z križem iz turmalina združuje simboliko križa s pozitivnimi lastnostmi turmalina, kar ustvarja močan in zaščitniški pripomoček tako v duhovnem kot tudi v energetskem smislu.

Križ je globoko verski simbol, ki predstavlja različne pomene, od vere in upanja do ljubezni in odrešenja. Njegova prisotnost na zapestnici lahko nosilcu služi kot opomnik o njihovih duhovnih vrednotah in povezavi z višjim duhom.

Turmalin pa je eden najbolj zaščitniških kristalov, ki obstajajo. Njegova energija deluje kot ščit pred negativnostjo, elektromagnetnim sevanjem in psihičnimi napadi. Poleg tega turmalin pomaga uravnavati čustva, spodbuja samozavest ter prinaša harmonijo in notranji mir.

Zapestnica z križem iz turmalina tako združuje te lastnosti, ki lahko nosilcu pomagajo pri premagovanju duhovnih preizkušenj in ohranjanju pozitivne energije v svojem življenju. Križ kot simbol vere in turmalin kot zaščitni kamen delujeta v harmoniji, ustvarjata varno in podporno okolje za rast duše in uma.

Pri nošenju zapestnice z križem iz turmalina je priporočljivo, da se nosilec osredotoči na svoje duhovne potrebe in namere ter da redno čisti in energijsko napolni kristal, da ohrani njegovo moč in učinkovitost.

Zapestnica s križem iz turmalina je lahko tudi odlično darilo za ljubljene, ki iščejo duhovno podporo ali pa potrebujejo dodatno zaščito v svojem vsakdanjem življenju. Njena edinstvena kombinacija simbolike in zdravilnih lastnosti kristala lahko prinese globoko zadovoljstvo in notranji mir tistim, ki jo nosijo.


Poleg zapestnice prejmete še naključni kristal z opisom.

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.