• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica za astrološko znamenje - OVEN

  • Koda: 01173
  • EAN:

Oven, prvo zodiakalno znamenje, ki obsega obdobje od 21. marca do 19. aprila, predstavlja ognjeni element in planetarno vladarstvo Marsa. Ljudje rojeni v znamenju Ovni so znani po svoji izjemni energiji, strasti in neustrašnosti. Njihova narava je dinamična, polna življenjske sile in vsebuje neskončno željo po novih začetkih.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
  • 6,00
  • , Vaš prihranek
  • -40,00%
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica za astrološko znamenje - OVEN

Oven, prvo zodiakalno znamenje, ki obsega obdobje od 21. marca do 19. aprila, predstavlja ognjeni element in planetarno vladarstvo Marsa. Ljudje rojeni v znamenju Ovna so znani po svoji izjemni energiji, strasti in neustrašnosti. Njihova narava je dinamična, polna življenjske sile in vsebuje neskončno željo po novih začetkih.

Ovni so rojeni voditelji, pionirji in avanturisti, ki radi prevzemajo pobudo in se spopadajo z izzivi. Njihova strastna narava in neposreden pristop k življenju jih vodita v raznolike izkušnje. Pod vplivom Marsa, planeta akcije in vojne, so Ovni pogosto močni, odločni in neustrašni, kar jim pomaga doseči svoje cilje.

Ljudje rojeni v tem znamenju so znani po svoji spontanosti, včasih pa lahko njihova impulzivnost privede do netaktičnih situacij. So iskreni in odprti, njihova iskrenost pa pogosto odraža željo po avtentičnosti in neodvisnosti. Ovni imajo močno potrebo po izražanju lastne identitete, kar se kaže skozi njihovo samozavest.

Pomembno je, da se Ovni naučijo uravnavati svojo energijo in prepoznati vrednost sodelovanja z drugimi. Njihova odločnost in neustrašnost jih lahko včasih pripeljeta do konfliktov, zato je pomembno, da se zavedajo tudi občutljivosti drugih.

Ovni so znani po hitrem okrevanju pri neuspehih, saj so vztrajni in verjamejo v svoje sposobnosti. Njihova pot do osebne rasti vključuje sprejemanje odgovornosti za svoja dejanja, razvoj potrpežljivosti in preusmerjanje svoje strasti v konstruktivne in produktivne cilje. Naučiti se morajo ceniti sodelovanje in raznolikost mnenj, kar bo okrepilo njihove vodstvene sposobnosti.

 

 

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.