• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Žepni kristal Heliotrop - Kristal življenjske sile

  • Koda: KAM018
  • EAN:

Pirit, znan kot Kristal bogastva, je izjemno cenjen kristal zaradi svoje sposobnosti privabljanja bogastva, uspeha in obilja. S svojo sijočo zlato barvo, ki spominja na zlato, Pirit simbolizira finančno blaginjo, moč in zaščito. Ta kristal je popoln spremljevalec za tiste, ki želijo povečati svojo finančno stabilnost in pritegniti pozitivne priložnosti v svoje življenje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 3,00
Na zalogi
Opis izdelka

Žepni kristal Heliotrop - Kristal življenjske sile

Heliotrop, znan kot Kristal življenjske sile, je izjemno cenjen kristal zaradi svojih močnih energijskih in zdravilnih lastnosti. S svojo prepoznavno temno zeleno barvo in rdečimi lisami, ki simbolizirajo kri, Heliotrop prinaša vitalnost, moč in zaščito. Ta kristal je popoln spremljevalec za tiste, ki iščejo povečanje svoje življenjske energije in splošno dobro počutje.

Kristal življenjske sile je znan po svoji sposobnosti povečanja življenjske energije in moči. Ko nosite Heliotrop kot žepni kristal, njegova energija preplavi vaše telo in duha z občutkom sveže energije in živahnosti. Heliotrop deluje kot močan revitalizator, ki pomaga premagati utrujenost in izčrpanost, ter vas napolni z novo življenjsko silo. Njegova energija spodbuja fizično vzdržljivost in izboljšuje splošno vitalnost, kar vam omogoča, da se soočate z vsakodnevnimi izzivi z večjo lahkoto.

Poleg povečanja energije, Heliotrop prinaša tudi močno zaščitno energijo. Njegova energija ustvarja zaščitno polje okoli vašega telesa, ki vas varuje pred negativnimi vplivi in energijami iz okolja. Kristal življenjske sile vam pomaga ohranjati notranjo stabilnost in čustveno ravnovesje, kar je ključnega pomena za splošno zdravje in dobro počutje.

Na čustveni ravni Heliotrop pomaga pri sproščanju negativnih čustev, kot so strah, jeza in tesnoba. Njegova pomirjujoča energija vam omogoča, da se osvobodite starih čustvenih vzorcev in negativnih misli, ter spodbuja pozitivno in mirno naravnanost. Kristal življenjske sile vam pomaga najti notranjo moč in pogum, da se soočite s svojimi izzivi z večjo samozavestjo.

Heliotrop ima tudi številne koristi za fizično zdravje. Njegova energija pomaga pri razstrupljanju telesa, krepi imunski sistem in spodbuja regeneracijo celic. Kristal življenjske sile je idealen spremljevalec za vsakogar, ki želi izboljšati svoje fizično, mentalno in čustveno zdravje.

V svoj vsakdan vključite žepni kristal Heliotrop, Kristal življenjske sile, in odkrijte njegove številne blagodejne učinke. Nosite ga s seboj, da boste vedno imeli dostop do njegove močne in revitalizirajoče energije. S Kristalom življenjske sile boste občutili večjo vitalnost, notranjo moč in čustveno ravnovesje, kar vam bo pomagalo doseči harmonijo in izpolnitev v vašem življenju.


Žepni kristali so unikati, zato se med seboj nekoliko razlikujejo. Velikost žepnih kristalov je večinoma 3 - 4 cm

Vsak kristal je pakiran v svoji darilni embalaži - škatlici in tako že pripravljen tudi kot darilo.


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.