• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica TIGROVO OKO (rjavo-bela)

  • Koda: 119891
  • EAN:

Zapestnica iz kristala tigrovega očesa v rjavo-beli kombinaciji nosi izrazite duhovne in zdravilne pomene, ki lahko prispevajo k notranjemu ravnovesju in harmoniji posameznika.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
  • 12,00
  • , Vaš prihranek
  • -20,00%
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA TIGROVO OKO v rjavo-beli kombinaciji

Zapestnica iz kristala tigrovega očesa v rjavo-beli kombinaciji nosi izrazite duhovne in zdravilne pomene, ki lahko prispevajo k notranjemu ravnovesju in harmoniji posameznika.

Tigrovo oko je znan po svoji sposobnosti spodbujanja notranje moči, jasnosti misli in zaščite. Rjavo tigrovo oko je povezano z zemeljsko energijo, stabilnostjo ter uravnoteženjem in harmonizacijo čustev. Bela barva  pa simbolizira čistost, jasnost in duhovno rast. Kombinacija teh dveh barv v zapestnici lahko združi njihove edinstvene lastnosti in učinke.

V duhovnem smislu lahko zapestnica v rjavo-beli kombinaciji tigrovega očesa predstavlja ravnovesje med materialnim in duhovnim svetom. Ta kristal lahko pomaga pri premagovanju izzivov, ki izvirajo iz vsakdanjega življenja, ter hkrati spodbuja duhovno rast in jasnost v odločitvah.

Poleg tega se tigrovo oko pogosto povezuje z intuicijo, zaščito in stabilnostjo. Rjava barva tigrovega očesa naj bi posamezniku prinašala občutek varnosti in zaupanja, medtem ko bela barva spodbuja notranjo jasnost in razumevanje.

V zdravilnem smislu se kristal tigrovega očesa uporablja za krepitev telesa in uma. Rjavi tigrovi očesi naj bi pomagali pri uravnotežanju čustev ter spodbujali občutek varnosti in stabilnosti. Bela barva pa naj bi olajšala stres, dvignila energijo ter pomagala pri premagovanju duševne utrujenosti.

Zapestnica iz tigrovega očesa tako lahko nosi pomembne duhovne in zdravilne učinke, ki prispevajo k notranjemu ravnovesju, zaščiti in jasnosti uma. Pomembno je upoštevati, da so učinki kristalov individualni in da lahko posamezniki doživijo različne koristi glede na svojo energijo, prepričanja in občutljivost. Ključno je spoštovati lastne izkušnje ter izbrati kristal, ki resonira s posameznikom.

 

Zapestnica je prilagodljiva za vsako roko.